Justin Bieber har bursdag

  • Skrevet 01.mar.2012 - klokken 18:23 i kategorien SinnabloggFacebook er et ganske kleint sted å oppholde seg på i dag. Har stort sett holdt meg til twitter. Jeg hadde ikke forventet så mye statuser om det i år, ettersom One Direction ser ut til å ha "tatt over", men jeg tok visst feil. Desverre.

Jeg mistenker at de jentene gjør det for å irritere. Seriøst, de skriver jo statusene på norsk, så hadde han sett dem, hadde han ikke skjønt hva de skrev uansett. 

Men seriøst, må dere elske ham så høylytt? Kan dere ikke bare sitte hjemme, kysse på plakatene dere har av ham på rommet, uten å gi etter for trangen av å legge ut bilder av det på facebook? Kan dere ikke lage en twitterkonto relatert til ham, skrive gratulerer med dagen til ham på twitter, og erklære deres kjærlighet til ham der han faktisk har en mulighet for å se det? Vær så snill. 

6 kommentarer

Belieber <3

01.mar.2012 kl.23:55

Det der blir bare for dumt! Du klager over noen Facebook statuser, hvordan tror du det er for oss andre å lese alle de umodene og dårlige "facerapene" du og vennene dine holder på med hver dag på skolen!? Og du failer med å ta med navnene til de som har skreve statuene, og kalle de attentionwhores! Den går bare rett i retur til deg! Blir så irritert av å lese sånn dritt!

JUSTIN BIEBER FAN!! 100%

02.mar.2012 kl.00:01

engig med deg "belieber" fuck alle justin hatere! :D

Folkene I Bakgrunn Talsman #1

02.mar.2012 kl.00:06

Flott blogg med bra intellektuelitet. Bra flere har lagt merke til denne trangen blandt andre, mindre intelligente og primitive livarter. Må også nevnes at Chris Martin hadde bursdag da denne blog ble skrevet. E ikkje største fan av ham men heller han enn JB.

Hege Borge!!!

02.mar.2012 kl.00:10

okey nå er eg SYKT irritert !! sånne innlegger kan vi faktisk la verre og poste ! og at du skriver navn til de som har gjort det! hvor gammal er du? eg mener du går for langt Christine!!! Attentionwhores ? ka i helvete ???? er det så jævlig og se de statusene ? du har vel en person du liker du også ? men skrive kanskje ikke status når han har bursdag?! kan de ikke få gjøre det de vil? eg blei faktisk mildt sakt jævlig irritert nå ! derfor eg kommenterer dette innlegge for å si at det var sykt unevnelig og umodent! Attentionwhores og det ? der sank du faktisk ganske så langt ned !! TAKK FOR MEG !! ;-) for å si det sånn eg har fått ett annet syn på deg nå en det eg hadde før!!

Christine

02.mar.2012 kl.11:55

Jeg kan godt fjerne navnene, det var kanskje litt dumt å ha de med ja :-) Innlegget var ikke ment for å støte noen, det var egentlig bare for å få fram et poeng. Det med attentionwhores var kødd, og var ikke ment mot de som skrev de statusene der, men de som legger ut bilder av han, skriver hvor mye de elsker han osv hver dag, og mest bare for å.. være morsom, noe som ikke ble så godt likt, tydeligvis.

Det med facerapene er ikke meg. Selv om enkelte av mine venninner syns det er fantastisk morsomt med dårlige faceraper hver dag, har jeg ingenting med det å gjøre.

Er ingen Justin Bieber-hater, har ingen negative meniner om han, jeg bare hører ikke på musikken hans. Innlegget er ikke ment som dritt mot Justin i det hele tatt.

Hadde håpet folk ville lese det med litt selvironi, og ikke ta til seg det som står her, men siden det ikke var tilfellet beklager jeg :-) Kan godt fjerne navnene

Christine

02.mar.2012 kl.12:11

Hege Borge!!!: Fjernet statusene og det med attentionwhores, ettersom det ble mistolket, og jeg forstår at det ble litt for dumt.

Jeg prøvde ikke å støte noen eller henge ut noen, hele innlegget er på kødd, og jeg har ingenting i mot at folk liker Justin, eller at folk skriver gratulerer til ham. Det var et slags forsøk på å være morsom, og samtidig få frem et poeng, noe som ikke falt helt i smak for fansene hans, noe jeg burde tenkt på. Har ingen negative tanker om Justin selv.

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn


© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits