KONY 2012

Jeg er sikker på at alle har hørt om Kony 2012 allerede, men jeg skriver litt om det likevel. Jeg gadd ikke å se den selv, før sent i går kveld. Trodde hele tiden det var sånn spamlink på facebook som bare idiotene trykker på sånn at linken deles automatisk. Var visst ikke det. 

Det var en video som handler om en mann, Joseph Kony. Joseph Kony er en mann som har tvunget mange tusen barn i Uganda til å gjøre ting de ikke ønsker å gjøre, og dette har foregått i 20 lange år. Han tvinger dem til å skyte folk, skyte andre barn, og sine egne foreldre. For å stoppe Joseph Kony, har hjelpeorganisasjonen Invisible Children, laget denne filmen. Formålet er å gjøre flest mulig mennesker oppmerksom på hva som har foregått i Uganda, og dermed å få arrestert Joseph Kony. 


Videoen varer i 30 minutter, men vær så snill, gi den en sjanse. Tror ikke du vil angre.

Hvis noen skulle ha dårlig tid, men likevel vil vite mer om dette, kan denne korte versjonen laget av youtuberen "nigahiga" eller Ryan Higa være av interesse. Anbefaler likevel å se den lengre versjonen i tillegg. 

Irriterer meg over kommentarer på diverse folk sine lenker der folk sier at "herregud, tror du du kan gjøre en forskjell ved å bare dele en video?". Ja, man gjør jo faktisk det. Det er jo det som er formålet til Invisible Children med denne videoen. At man skal spre budskapet, dele videoen for å gjøre Joseph Kony "berømt" for å få støtte til arrestasjon. Del videoen med familien din, venner og andre uvitende!

2 kommentarer

Folkene I Bakgrunnen

10.mar.2012 kl.16:08

Folkene I Bakgrunnen gjør vår del for menneskeheten og ser og deler videoen med venner og beskjente.

christinesyre

10.mar.2012 kl.19:48

Folkene I Bakgrunnen: Det er bra innstilling!

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn


© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits