Helg

  • Skrevet 09.mar.2012 - klokken 20:36 i kategorien Blogg

Er så utrolig deilig med helg. Jeg har forsåvidt hatt fri siden onsdag, da vi har hatt prøvemuntlig denne uken. Glad jeg kom opp på onsdag, og ikke i dag. Sier ikke nei takk til å bli ferdig tidlig og få langhelg. Vi har tydeligvis også norsktentamen nå på mandag, passer meg fint. Har så sykt skrivekløe for tiden. 

Nå har jeg brukt sånn en halvtime på å skrive her, bare på det lille avsnittet over. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil bruke bloggen på. Skriver jo bare bloggen for min egen skyld, men så tenker jeg alikevel at jeg ikke kan skrive det der, fordi ingen bryr seg om hva jeg skal gjøre på skolen. Vet ikke jeg. Det er et gammelt bilde. Bare to uker, men jeg syns alikevel det er gammelt. Har ingen nye bilder å dele. Det bare regner, jeg vil ikke ta nye bilder når det regner ute. Det var kanskje dumt å begynne å blogge igjen nå. Vi får se.

Har ikke noe annet å bruke hverdagen på. De to siste dagene har jeg vært forferdelig stillesittende og tiltaksløs. Jeg har vært ute i dag da. Dro til byn, selv om det regnet. Kanskje litt dumt, da jeg ikke var helt i form i morges. Men det gikk bra. Nå har vi nettopp hatt besøk av Karoline, Benedicte og Kevin. Stesøstrene mine, og Kevin er kjæresten til Benedicte. Vi har bare spist taco, og.. jeg vet ikke, vi har sett TV, de spilte brettspill. 

Nå skal jeg kanskje bort til Ylva, Håkon og Andreas. Vet ikke, det er litt sent, og jeg kan ikke være der så lenge. Blir vel en liten tur.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn


© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits