Hår og sånn

  • Skrevet 10.mar.2012 - klokken 21:11 i kategorien Blogg

Jeg skal slutte å stritte håret en stund. Krøller er helt forferdelig, men etter å ha gått ganske mye med håret naturlig i det siste (da jeg er for lat til å gjøre noe med det om morgenen), har det blitt en vane å drite i det. Kommer sikkert til å komme krypende tilbake til den lille tingesten om en-to ukers tid, men foreløpig er det farvel.


I dag morges. Håret mitt ser faktisk bedre ut når jeg våkner om morgenen enn når jeg børster gjennom det, fordi det er så flisete. Her kommer konsekvensene av hår-strittingen frem. For dere med krøller - hold dere unna å stritte håret hver dag, hvis ikke dere også allerede har gått i fellen.

Har forresten tatt noen bilder i dag. Noen få da, solen var fremme i ti minutter. Rakk ikke å gå ut før det begynte å pøsregne, så jeg fikk bare tid til en liten photoshoot med den lille boblekulen min. 


Fine boblekulen! Skjønner ikke hvordan jeg har den enda egentlig, fikk den når jeg sikkert gikk i 2-3 klasse, og jeg har ikke vært noe sånn spesielt overvåkende eller forsiktig med den. Allikevel er den her enda! Soulmates.

 Ellers har jeg ikke brukt dagen på så mye fornuftig. Har hatt kvalitetstid med mamma. Det vil si, vi har tatt sol og shoppet. Og så har jeg sett den filmen jeg snakket om. Remember Me. Den var helt grei. Veldig trist. 

Resten av kvelden skal jeg slappe av, kanskje se enda en film. Rydde.

4 kommentarer

fridaali

10.mar.2012 kl.21:17

Kjempe fin blogg

Blir glad for en kommentar tilbake <3

christinesyre

10.mar.2012 kl.22:17

fridaali: mange takk :-) det var da synd for jeg vil ikke
kosli blogg!! <3

du har kjempefint hår altså, no need to stritt it (a)

eg stritter aldri håret, selv om eg har fall i det..

christinesyre

14.mar.2012 kl.18:00

litenmark: Tusen takk, Julie! <3 Du har også kjempefint hår!

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn


© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits