12.mar.2012

  • Skrevet 12.mar.2012 - klokken 18:30 i kategorien BloggDet har vært en lang mandag. Begynte dagen med tentamen, som gikk helt greit. Slet veldig med å komme i gang, men jeg tror det ble et helt greit resutat til slutt. Da jeg var ferdig oppdaget jeg at jeg hadde selvfølgelig glemt busskortet i den andre jakken, så jeg var litt stuck på skolen. Men så fikk jeg låne penger av min snille kjæreste, så jeg kom meg.. nesten hjem.

Selvfølgelig gikk ikke bussen lenger enn til Arnatveit, så jeg måtte gå derfra og hele veien hjem siden jeg ikke hadde penger og overgangsbilletten ikke var gyldig lengre. Mamma var heldigvis en livredder og hentet meg når jeg hadde gått en halvtimes tid, og var kommet til Lone, pluss at hun hadde kjøpt kylling til meg. Bestttt ♥

Resten av dagen har jeg lagt strak. Nå har jeg sovet i en halvtime, er så utrolig trøtt, men jeg skal på trening etterpå, for første gang på to uker. Blir litt deilig, tror jeg. Hvis jeg får meg ut av denne gode joggebuksen og den varme strikkegenseren og inn i treningstights og tskjorte, da.

2 kommentarer

lisellish

12.mar.2012 kl.18:42

digger bloggen så sykt, fast leser her ja :D

christinesyre

14.mar.2012 kl.18:01

lisellish: Tusen takk, det var koselig å høre! :-D

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive hvor du bor, navnet ditt og en kort beskrivelse av bloggen din.
+ Legg meg til som venn


© Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits