Tyrkia - dag 2

I dag har vi vært på stranden hele dagen, og jeg ble selvfølgelig solbrent, som alltid. Lærer seriøst aldri, hahaha. Har blitt solbrent hver gang jeg har vært i syden siden jeg dro for første gang da jeg var 7 år. Ellers koser jeg meg veldigveldig, samtidig som jeg gleder meg litt til å reise hjem igjen på tirsdag. Ikke fordi det bare er to dager til jeg får se kjæresten igjen da, for første gang på to uker, altså. :):):)

Tok med kameraet til stranden, men jeg glemte det nesten helt, så jeg tok ikke så sykt mange bilder. 


Døde litt innvendig når jeg så dette her spasere over stranden foran meg. Fint sted å lufte hesten din, liksom.


Har sånn ti bilder av mamma som ligger og leser mens hun soler seg, også fra i går. Hun så igjennom alle bildene i stad, "ser ut som om jeg ikke gjør annet enn å lese, jo!"


Føler jeg har drukket mer cola i dag enn jeg vanligvis gjør på ett år.Måtte retusjere en liten gutt ut av dette bildet, for at det skulle se mer romantisk ut, hahaha. Er ikke så vanskelig å se hvor..

Da skal jeg snart finne sengen, er ganske utbrent. Og solbrent. He-he.

Tyrkia - dag 1

Jeg og mamma dro klokken halv 5 i dag morges, og har ikke fått noe særlig søvn på øyet siden. Nå har vi nettopp kommet opp på rommet etter middagsbuffeten, og er begge ganske utslitte. Nå er vi klar for senga, før vi skal til stranden i morgen. 

Har tatt et par bilder i dag, kan vise dere et par av dem.


Litt av rommet vårt. Helhetlig er det kjempefint her, bare fine, friske farger.


Fine mamma!
Jukset kanskje litt før vi dro.


Fine utsikten vår fra verandaen. Ligner litt på Norge på dette bildet i grunn.


Sunn mat er jo viktig. Klarte ikke å spise noe særlig middag, fordi jeg spiste en hel pose med chips. Til mitt forsvar var den veldig god..

Blogger egentlig bare om dette for å dele bilder, og få ned litt minner svart på hvitt. Blogger sikkert mer en annen dag med nye bilder, kanskje i morgen?

Tyrkia

Sommerferien har så langt vært gørrkjedelig. Føler at nesten alle vennene mine er bortreist, og resten har jeg ikke hatt kontakt med siden skoleslutt. Reiser heldigvis til Tyrkia med verdens beste mamma på tirsdag, men det føles så dritt å bare sitte inne frem til det. Så denne uken har jeg vært mye med kjæresten, som reiste til Spania i dag, så nå er jeg litt lost for å si det sånn. Har brukt mye tid på å jogge og trene da. Lurt, ettersom vi ikke har fotballtrening i ferien, og jeg helst vil holde meg litt i form til jeg skal sprade nedover stranden i Bulgaria i august, pluss at vi har en halv sesong igjen før fotballaget går i grus. 

Jeg skulle jo egentlig ikke dra til utlandet med mamma, bare med pappa, men dukket plutselig dette her opp i facebook-feeden min:Og DET kan du jo tenke deg at jeg ville. Så jeg og mamma reiser til Tyrkia helt alene på tirsdag, og blir der en uke. Gleder meg veldig! Her er et par bilder av hotellet vi skal til, det ser utrolig fint ut!

Gleder meg! 

Farvel, ungdomsskolen

  

I går var en litt stor og fin, men litt rar og trist dag. Dagen startet i gymsalen, der de fleste var kledd opp i bunad, kjoler og dresser. Der fikk vi utdelt vitnemål, og samlet klassen for siste gang i klasserommet vårt. Så var det rett hjem, ordne hår, negler og sminke, på med kjole og alt for høye sko - det var på tide å ta et siste farvel med et samlet tiende trinn.

Det har vært tre fine år. Når jeg prøver å tenke tilbake, så husker jeg ganske lite. Åttende og niende ligger der bare som svake minner, i grunn. Jeg minnes likevel ting som klasseturer, lærere, mine første karakterer, og ikke minst alle de grusomme bildene. Det har egentlig ikke gått opp for meg at jeg er ferdig med 10D. Det er så rart å tenke på, at mennesker jeg har hatt rundt meg fem dager i uken i tre år, ikke skal være der mer. Er jeg heldig, så får jeg hilst på noen av dem på gaten, et par ganger i uken. Jeg kommer i hvertfall til å savne dem alle, i hvertfall litt. Akkurat nå er det bare å ta farvel med den fasen av livet, og ta i mot den neste sammen med nye venner og ny skole. Får finne på noe med gamle klassekamerater i sommer!

Eksamen

Sist jeg skrev var vi akkurat ferdig med skriftlig eksamen i matematikk, og i dag kom over halvparten av trinnet opp i muntlig. Jeg var ikke en av dem, som betyr at jeg kommer opp på onsdag. Har en sterk, ekkel magefølelse på at det blir spansk på meg. Utrolig uflaks da, i såfall. Spansk på prøvemuntlig, matte på skriftlig eksamen, og så spansk igjen på muntlig eksamen.. Dersom jeg nå kommer opp i spansk, er jeg ihvertfall utrolig glad for at jeg også fikk det på prøvemuntlig. Er litt ekstra forberedt på samtaledelen, og så vet jeg hva jeg skal gjøre annerledes enn sist, og hva jeg skal fokusere på for å få høyest mulig karakter. Så jeg har jo en liten fordel der. Tror det går greit uansett, men jeg kjenner at jeg er klar for å bli ferdig.


Sosialt. Prøver å lese meg litt opp på spørsmålene jeg risikerer å få i samtaledelen, men det er ikke så lett å sette seg inn i en oppgave du ikke har fått bekreftet om du får. Nå skal jeg slappe av litt og se noen episoder av How I Met Your Mother, før jeg forhåpentligvis skal på trening, selv om halve fotballaget har kommet opp i eksamen i dag.

 

Pust i bakken

Dette har vært en utrolig psykisk utfordrende uke, i grunn. På tirsdag fikk vi vite trekkfag til skriftlig eksamen. Klassen min kom selvfølgelig opp i matematikk, og hjernen måtte straks ta i bruk prioritering. Jeg satte meg ned for å lese i dét jeg kom inn døren samme dag, og bevegde meg omtrent ikke lenger enn en meter unna boken, hele uken.

Heldigvis er vi ferdig nå, og jeg kan endelig ta et pust i bakken. Har ikke skjønt, før i dag, at jeg ikke har sovet skikkelig på mange dager, ettersom jeg sovnet kort tid etter at jeg kom hjem etter prøven i dag. Klarte ikke å yte særlig på fotballtrening heller, merket at jeg bare ville hjem og sove ut. Så nå blir det utrolig godt med masse fridager mens resten av trinnet har eksamen, og bare slappe av med filmtitting, rydding og kos på skolen, frem til muntlig eksamen.

28.04.2012Endelig lørdag, da. Føler ikke jeg får slappet av så mye i grunn, da jeg har brukt første delen av lørdagen på Sotra for å spille fotballkamp, og skal tilbringe morgendagen i konfirmasjon til min kjære fetter. Det blir kjempekoselig, selv om jeg gruer meg til å hoppe i bunadsskoene, det kan på ingen måte sammenlignes med komforten du får av joggesko, for å si det sånn.

Jeg er allerede klar for en ny uke med skole. Har ikke så mye tid igjen på ungdomsskolen. Litt trist i grunn. Gleder meg sånn til sommeren, men tanken på at jeg snart skal forlate de ruinene av en skole, gjør meg på en eller annen måte for trist til å glede meg skikkelig. Nå er det bare siste innspurt før standpunkt og eksamen.

 

Det som skjer

Jeg har ikke sett på rettsaken. Jeg leser heller om utfallene på nettaviser, twitter, eller på nyhetssendingene. Det er ikke det at det er tungt å se på, jeg bare syns ikke noe om det å sitte og høre på hva han har å si til gode. I går var det lagt roser, dikt og lys på den blå steinen, det var fint. Fikk en følelse av samhold igjen, litt som det var over hele Norge, dagene etter 22. juli. Sender nye, varme tanker til pårørende.

Magnus Eliassen og Kråkesølv - Til dem du e glad i

19.04.2012

Har hatt mye å gjøre hele uken, så jeg er sinnsykt trøtt og lei i dag. Nå har vi ikke mer prøver osv. denne uken her, så nå er det bare å lene seg tilbake og hvile ut før en ny uke med prøver og presentasjoner.

Jeg har lagt strak allerede i en times tid, nå etter skolen, med youghurt og juice, og sett et par episoder med The Big Bang Theory. Nå skal jeg se en episode eller to til, før jeg stikker ut en tur. Er veldig klar for helg, har fredagsfølelse allerede! Skal være hjemme i helgen, første gang på lenge, føles det som i hvertfall!
Ha en fin dag, dere da.

FløyenVåknet sent i dag, tror klokken var rundt ett. Hadde så vidt åpnet øynene før jeg, pappa, Katharina og Pernille dro inn til byen for å ta en tur med Fløibanen opp på Fløyen for å gå ned igjen, da det var så fint vær. Det var ganske kaldt der oppe, men det var en grei tur, og fint å komme seg litt vekk, så vi ikke råtner på rot, som pappa kaller det.

I morgen kommer broderen på middag, og så skal han kjøre meg hjem igjen til Arna. Ferien er snart over, og det blir faktisk litt deilig å begynne igjen, må jeg innrømme.

06.04.2012

I dag har familien vært en tur nede i Skjørviken (vet ikke helt hvordan det skrives), rett nedenfor huset her, og tent bål og grillet pølser. Det har vært koselig!

Glad påsk
Min søster stjeler iPoden #1

Min søster stjeler iPoden #2

Min søster har øvd seg på å tegne hjerter. Dette, og å lukke det ene øyet mens det andre er åpent, er hennes to største svakheter.Min søster perlet et rødt hjerte i går, og gav det til meg. Hun er søt.

Har vært en lang påskeferie så langt. Koselig, men ekstremt lang. Er hos pappa i påsken. Vi har ikke så mye planer. Skal bare nyte tiden jeg får med familien her ute.

Laderen til PC-en min er forresten ødelagt. Den er levert inn, men i følge serviceinfo.nu, er den bare på vei til verkstedet. Får den sikkert ikke før etter påske. De har vel fri i dette "verkstedet" fra torsdag av, da det er helligdager helt til mandag. Blogger fra pappa sin pc, da. Bildene over er tatt med iPod. Har med kamera, men det har ikke vært ute av bagen enda. Får vel ta det i bruk, etterhvert.

Det har bare gått fire dager. Hele seks dager igjen til jeg får se min søte igjen. Sommerferien kommer til å bli grusom.

BulgariaHver sommer reiser jeg til Bulgaria sammen med pappa, søster og stefamilien min. Bildene ovenfor er fra forrige tur, sist sommer. Det gjør vi også i år, men til neste år, når jeg er 17, har pappa planlagt at når resten av familien flyr ned, skal jeg og han kjøre til Bulgaria.

Det er rett og slett for opplevelsens skyld. Vi skal kjøre gjennom blandt annet Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og Romania, hvis vi går for den ruten vi har planlagt. Vi får også se en helt annen del av Bulgaria, ettersom vi drar til Ravda som ligger ved Sunny Beach og Nessebar, som bare er turist-plasser, der vi er vant til å se hoteller, taxier og shoppinggater, men når vi kjører inn fra en annen side, vil vi nok se mer av Bulgaria som det u-landet det er. Fattigdom får vi nok se i flere av byene vi kjører gjennom, også i Romania og Ungarn. Noe helt annet enn vi er vant til hjemme i gode gamle Norge. Jeg gleder meg allerede!

SlitenMå forte meg, skal hive meg på sykkelen ut på trening straks. Dagen i dag har vært kjempelang, har vært på skolen, etterfulgt av matte og konferansetime, før jeg dro til byn, og nå kom jeg nettopp inn døren før jeg skal ut igjen for å trene fotball. Gleder meg utrolig mye til å komme hjem, hoppe i dusjen og så sove, før en lang onsdag står for tur.

Soft kitty, warm kitty..

Jeg har fått en liten greie for The Big Bang Theory for tiden. Jeg begynte på sesong 1 natt til i går, og nå har jeg sett 17 episoder og begynt på sesong 2. Heldigvis består serien av 5 sesonger så langt, så jeg har tidsfordriv i en liten tid til fremover. Jeg greier vanligvis ikke å se serier i mer enn fem-seks episoder. For eksempel når jeg fikk Dexter til jul. Jeg så fire episoder og ble hektet, før jeg ble syk og ikke orket å se TV, og jeg har ikke sett én eneste episode siden. Noe av det samme skjedde med House og Frustrerte Fruer.

Anbefaler The Big Bang Theory hvis du liker komedieserier. Det jeg liker med serien er at alle karakterene har egne særtrekk, og det er så mange ting du finner typisk med serien som dukker opp i flere episoder, som "Soft kitty" og de fleste andre tingene som Sheldon gjør.

Vårtegn

Merker nesten at april nærmer seg, har fått lilla blomster i hagen, og det begynner å komme "pusekatter" på trærne. Jeg er ihvertfall ekstremt klar for sommer, da Bulgaria-tur er bestilt allerede, men vi må vente til våren er gjennomført også først, med eksamener og prøver, men alikevel en ganske fin, og avslappende siste tid på ungdomsskolen. Hadde gitt opp håpet om vår når jeg våknet opp til snø utenfor ruten i dag morges, men det smeltet heldigvis i løpet av dagen.

Senere skal vi spille treningskamp mot et 97-lag. Vi taper sikkert, men det er ikke så viktig. Det er bare en treningskamp. Merker at fotball er veldig lavt prioritert for min del for tiden. Er bare et spørsmål om tid før laget blir oppløst.

18.mar.2012


/ Instagram

Har tilbragt helgen på Askøy, hos min far. Har bare brukt tid med familien, og min søster som jeg bare ser annenhver helg, og har dermed ikke blogget noe særlig. Ikke at noen begynner å grine av det heller, har jo bare typ 3 lesere. 

Denne søndagen har jeg og pappen også reist opp til farmor og farfar en tur. Vi har fått stappet i oss usunn mat og godteri, sett fotball, hørt siste sladder. Nå skal jeg bare hvile øynene noen timer, da vi har engelsktentamen i morgen, og så skal vi spille treningskamp senere. Blir en lang uke ihvertfall..

15.mar.2012


Sykt kreativt. Totalt random, dette er et bilde jeg tok for lenge siden, kun for å ordne fokus på kamera, men jeg fant ikke et annet bilde som passet inn.

Nå har jeg nettopp tatt en powernap etter en lang dag, og så skal jeg snart spise pizza med noen venner, haha. Får meg sikkert ikke ut av denne varme dynen, er så deilig å bare ligge her etter å ha sovet! Gleder meg til å sove i kveld også, faktisk. Sovegris. 

Nå, etter mattetentamen føler jeg at jeg har ferie egentlig. Har bare et par tentamnener neste uke, og så har vi ikke eksamen før i Juni. Kan sikkert poste hovedmåltentamen-oppgaven min fra mandag, om det er av interresse.

Mattetentamen

Heihei, blir et kort innlegg. Nå skal jeg nemlig straks sette meg ned og åpne matteboken. Vi har mattetentamen i morgen, og jeg har ikke åpnet en eneste mattebok siden før jul, sånn helt seriøst. Siste mattetentamen på ungdomsskolen. Ønsk meg lykke til med dét, da..
Blir en laang dag

12.mar.2012Det har vært en lang mandag. Begynte dagen med tentamen, som gikk helt greit. Slet veldig med å komme i gang, men jeg tror det ble et helt greit resutat til slutt. Da jeg var ferdig oppdaget jeg at jeg hadde selvfølgelig glemt busskortet i den andre jakken, så jeg var litt stuck på skolen. Men så fikk jeg låne penger av min snille kjæreste, så jeg kom meg.. nesten hjem.

Selvfølgelig gikk ikke bussen lenger enn til Arnatveit, så jeg måtte gå derfra og hele veien hjem siden jeg ikke hadde penger og overgangsbilletten ikke var gyldig lengre. Mamma var heldigvis en livredder og hentet meg når jeg hadde gått en halvtimes tid, og var kommet til Lone, pluss at hun hadde kjøpt kylling til meg. Bestttt ♥

Resten av dagen har jeg lagt strak. Nå har jeg sovet i en halvtime, er så utrolig trøtt, men jeg skal på trening etterpå, for første gang på to uker. Blir litt deilig, tror jeg. Hvis jeg får meg ut av denne gode joggebuksen og den varme strikkegenseren og inn i treningstights og tskjorte, da.

god natt

Nå er helgen straks over. Nå skal jeg straks hvile øynene før tentamen i morgen, og fotballtrening for første gang på to uker. Blir sliten av å tenke på at vi har mattetentamen på torsdag. Har mer lyst å lese rosablogger, pusse tennene med urin, eller gå gjennom en gymsal med legobrikker over hele gulvet. Blir godt å få den overstått ihvertfall!

God natt.

Hår og sånn

Jeg skal slutte å stritte håret en stund. Krøller er helt forferdelig, men etter å ha gått ganske mye med håret naturlig i det siste (da jeg er for lat til å gjøre noe med det om morgenen), har det blitt en vane å drite i det. Kommer sikkert til å komme krypende tilbake til den lille tingesten om en-to ukers tid, men foreløpig er det farvel.


I dag morges. Håret mitt ser faktisk bedre ut når jeg våkner om morgenen enn når jeg børster gjennom det, fordi det er så flisete. Her kommer konsekvensene av hår-strittingen frem. For dere med krøller - hold dere unna å stritte håret hver dag, hvis ikke dere også allerede har gått i fellen.

Har forresten tatt noen bilder i dag. Noen få da, solen var fremme i ti minutter. Rakk ikke å gå ut før det begynte å pøsregne, så jeg fikk bare tid til en liten photoshoot med den lille boblekulen min. 


Fine boblekulen! Skjønner ikke hvordan jeg har den enda egentlig, fikk den når jeg sikkert gikk i 2-3 klasse, og jeg har ikke vært noe sånn spesielt overvåkende eller forsiktig med den. Allikevel er den her enda! Soulmates.

 Ellers har jeg ikke brukt dagen på så mye fornuftig. Har hatt kvalitetstid med mamma. Det vil si, vi har tatt sol og shoppet. Og så har jeg sett den filmen jeg snakket om. Remember Me. Den var helt grei. Veldig trist. 

Resten av kvelden skal jeg slappe av, kanskje se enda en film. Rydde.

Lørdag

God morgen, da. Jeg våknet klokken åtte i dag morges. Tenkte det var like greit, da jeg kanskje kunne få noe ut av dagen, men så kom jeg på at jeg aldri har noe konstruktivt å bruke tiden min på likevel. Så langt har jeg altså brukt dagen på å se Løvenes Konge på Disney Channel og å drikke en halv kartong appelsinjuice. Jeg har faktisk ryddet litt også.

Resten av dagen skal jeg bruke på å drikke Pepsi Max og se filmer. Hvis ikke mamma drar meg med på noe da. Jeg føler meg sosialt tilbakestående. Jeg skal ihvertfall se Remember Me nå, som virker sinnsykt dårlig, men jeg føler jeg er den eneste i hele verden som ikke har sett den enda, så får vi se hvor lenge jeg holder ut.Jeg ser egentlig aldri filmer lengre, og jeg innbiller meg at det er det som gjør meg bitter. Så jeg har bestemt meg for å gjøre et tiltak, begynne å se filmer og lese bøker igjen. Og å blogge. 


Trenger sommer.

Helg

Er så utrolig deilig med helg. Jeg har forsåvidt hatt fri siden onsdag, da vi har hatt prøvemuntlig denne uken. Glad jeg kom opp på onsdag, og ikke i dag. Sier ikke nei takk til å bli ferdig tidlig og få langhelg. Vi har tydeligvis også norsktentamen nå på mandag, passer meg fint. Har så sykt skrivekløe for tiden. 

Nå har jeg brukt sånn en halvtime på å skrive her, bare på det lille avsnittet over. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil bruke bloggen på. Skriver jo bare bloggen for min egen skyld, men så tenker jeg alikevel at jeg ikke kan skrive det der, fordi ingen bryr seg om hva jeg skal gjøre på skolen. Vet ikke jeg. Det er et gammelt bilde. Bare to uker, men jeg syns alikevel det er gammelt. Har ingen nye bilder å dele. Det bare regner, jeg vil ikke ta nye bilder når det regner ute. Det var kanskje dumt å begynne å blogge igjen nå. Vi får se.

Har ikke noe annet å bruke hverdagen på. De to siste dagene har jeg vært forferdelig stillesittende og tiltaksløs. Jeg har vært ute i dag da. Dro til byn, selv om det regnet. Kanskje litt dumt, da jeg ikke var helt i form i morges. Men det gikk bra. Nå har vi nettopp hatt besøk av Karoline, Benedicte og Kevin. Stesøstrene mine, og Kevin er kjæresten til Benedicte. Vi har bare spist taco, og.. jeg vet ikke, vi har sett TV, de spilte brettspill. 

Nå skal jeg kanskje bort til Ylva, Håkon og Andreas. Vet ikke, det er litt sent, og jeg kan ikke være der så lenge. Blir vel en liten tur.Lykke kan kjøpast for pengar

Hei, ekle stalkere. Helt greit lenge siden sist, så jeg tenkte å slenge inn en klassisk tentamenstil jeg skrev før jul. Den er på nynorsk ettersom det var sidemåltentamen, og jeg vet at 99% av dere tre som leser bloggen min ikke kan nynorsk, så ingen kommer vel egentlig til å lese dette. Takk for omtanken. Hvis noen skulle lure fikk jeg 5-, fordi jeg hadde så jævlig med skrivefeil, dødsbra. Neida, toer- og treermennesker, jeg syns ikke 5- er dårlig. Jeg er fornøyd med karakteren jeg. 

Jeg gidder forresten ikke å legge til bilder. Det er tidkrevende, og jeg har bare bilder av trær. Og lyktestolper.


 

«Lykke kan ikkje kjøpast for pengar» heiter det. Er det alltid sanninga? Viss ikkje pengar gjer ein lykkeleg, kva gjer deg lykkeleg då? Har du nokon gang tenkt over kva som faktisk gjer deg lykkeleg?


Eg meiner at alle er annleis frå kvarandre, og ein må svare kvar for seg på det spørsmålet. Nokon blir lykkeleg når dei har familie og vener omkring seg, og andre blir lykkeleg viss dei får vera i fred. Nokon blir lykkeleg av at sola skin gjennom ruta i morgongryet og andre blir lykkeleg når dei vaknar om morgonen til regnet bankar hardt mot vindauget. Er det mogleg at nokon blir lykkeleg av pengar?


Eg har tenkt en del på ting rundt dette og har komet fram til at eg trur det er fullt mogleg å kjenne ein følelse av lykke når ein har mykje pengar. Eg har for eksempel kjend det sjølv, og eg er sikker på at det fins mange menneskar i verda som settar pris på pengar framfor det meste i livet. Lykkefølelsen eg har kjend av pengar kan, på ein anna side, ikkje måle seg med følelsen av å ha vener og familie omkring meg. Alle menneskar er forskjellige, og eg trur det fins mange menneskar som heilt ærlig meiner at pengar er deira største lykke i livet.


Kva med dei menneskane vi ser i media, dei som søv ute, ikkje har mat, og drikker vann frå ein sølete elv? Dei som organisasjonane samlar inn pengar til, for at dei skal få det bra og bli lykkeleg? Kvar dag blir vi minna på korleis Norge er eit lykkeleg land, eit av de beste å bo i, fordi vi har pengar og samtidig prøvar dei å fortel oss korleis lykke ikkje kan kjøpast for pengar?

«Lykke kan ikkje kjøpast for pengar»
For å argumentere i mot denne påstanden har vi ein anna kjend påstand. Du har kanskje høyrd at «ingenting i livet er gratis». Tenk litt over det. Viss man ikkje kan bli lykkeleg av pengar, og ingenting er gratis, er det då umogleg å vere lykkeleg?


Eg trur man må lese litt mellom linjene på den siste påstanden. Ingenting i livet er gratis. Er det nødvendigvis snakk om pengar som betalingsmiddel? Sjølv ikkje pengar er gratis, sånn sett. For å få pengar må vi arbeide for det, ta ansvar, og tene opp eit beløp.

Kor lenge varer lykke?
Vi må lære korleis vi kan bruke pengane våre riktig. Det høyres kanskje freistande ut med en ny mobil, ettersom det er komet et hakk i den gamle, og det er komet ein ny Smartphone som du såg på reklame i førgårs. Du har pengane til det, kvifor gjer du det ikkje bare? Plutseleg står du der med den nye telefonen din i handa, går gjennom alle «appsene» som følgde med, og smilar for deg sjølv. Kor mykje trengde du denne telefonen eigentleg? Kor lang tid tar det før du kjøpar ein ny?


Dersom ein har mykje pengar, skal det ikkje mykje til før ein strør om seg med unødvendig bruk. Ein kjøpar noko, kjende seg lykkeleg, lykkefølelsen minskar, og man fornyar det. Slik er det ikkje bare med pengar, men også med andre ting. Har du nokon gang vært så mye rundt ein venn, kjærast eller familiemedlem at deke til slutt gjekk fullstendig lei av kvarandre? Du kjende deg ikkje lenger bare lykkeleg av å sjå denne personen, du ville bare væra rundt andre.


Lykke er ikkje ein sjølvsagt ting i livet. Alle liv har opp- og nedturar. For nokon er oppturane i livet å ha mykje pengar, og nedturane går når økonomien svingar nedover. For nokon er oppturane å kjende seg glad i nokon, å få gode karakterar eller å ha lært seg eit triks på trampolinen. Lykke er ikkje langvarig, og det skal ikkje ta lang tid før ein må fornye den. Det seies at det er dei små tinga i livet som teller. 

Hade, stygginger, jeg elsker dere

Kjedebrev

Advarsel, dette innlegget ble skrevet i et forsøk på å roe ned sinnet mitt. Jeg endte egentlig bare opp med å legge fra meg pcen i frustrasjon, med innboksen full av "send dette videre til 100 personer, ellers vil moren din dø i morra."

Okei, hva er egentlig greien med kjedebrev på facebook og alle andre steder for den saks skyld? Jeg trodde på dem når jeg var 11, men etter å ha ignortert 2569 av dem og fremdeles overlevd uten spøkelser ved sengekanten klokken 00:00, eller mine døde foreldre i stuen neste morgen, har jeg innsett at jeg var en forbanna IDIOT når jeg var 11. Og fremdeles er det folk på min alder som reposter det shittet der over alt. Skaff dere en jævla hjerne, vær så snill.

Folk som fremdeles poster kjedebrev er de samme folka som blir i ekstase når de finner ut at de er besøkende nummer 100 000 000 på youdumbassidiotnoonelikesyouanyway.net. 


Jeg poster aldri kjedebrev. Ser du en morder-kjerring ved sengekanten min kanskje? Ja? Lol, jeg har tegnet henne i paint, din kronidiot. 

Hvis du videresender dette innlegget til 15 venner skal jeg personlig grisebanke deg.

Bokeh ~ Bergen by

Yiah, for dere tilbakestående lesere som ikke holder dere oppdatert på en dritt, så kan jeg fortelle at det var 11.11.2011 i dag/går. Jeg har brukt den minneverdige dagen på å spy, skrive statuser på facebook, og gått litt i byen med Matilde og svidd hull i bankkortene våre. 

Vi har langhelg. Ikke at den er så lang. Den er vel ca like lang som k... nei, glem det. I morgen er det lørdag. Jeg skal bruke lørdagen på å styrte Pepsi Max og lære mormor om facebook. Jeg er et facebookforbilde for henne. Det er jo forsåvidt forståelig. Hallo.I would soo do me. Kan jo kanskje lære henne litt om twitter i samme slengen. For alle twitrere som venter på å slå igjennom: hemmeligheten er å holde seg saklig, upersonlig og morsom. Sjarmerandes humor slår til. Det er ikke uten grunn at jeg har hele 149 followers.


Nå har jeg så forbanna lyst på Pepsi Max at jeg kunne spist et menneske for å få det. Nei, det hadde blitt dumt. Jeg er snart så dehydrert at jeg kunne tørket inn. Har bare melk. Og saft. Og begge har sannsynligvis gått ut på dato. Konge.

Vi snakkes, bloggen. Hvem er det jeg prøver å lure
 

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits