John Olav Nilsen og Gjengen

Hei igjen, har ikke sett dere siden mitt lille ferie-angst-utbrudd før høstferien, matteprøven på mandag gikk finfint! Grunnen til at jeg er tilbake igjen er ikke for å skrive et sløvt men småmorsomt innlegg om mine tilbakestående meninger om livet, men jeg skal tipse om en veldig ok konkurranse, av en veldig god musikkblogg jeg fant for et par dager tilbake. Konkurransen avsluttes i kveld og premien er 12 føkkings måneder med gratis Spotify Premium! Det eneste du må gjøre er å lage et innlegg om ditt favorittband, si hvorfor du bør vinne, og legge igjen link i dette innlegget her.

Min musikksmak er veldig variert, jeg elsker alt fra Avenged Sevenfold til Kråkesølv, men mitt absolutte favorittband er John Olav Nilsen og Gjengen. Jeg, som veldig mange andre, falt først for den nydelige Diamanter og kirsebær, som gjorde at jeg etter hvert ville høre mer, og ble stupt. Jeg elsker norsk musikk, og John Olav er etter min mening blandt de beste norske artistene.

 
Noen av mine favoritter:

John Olav Nilsen og Gjengen - Diamanter og Kirsebær
 

John Olav Nilsen og Gjengen - Ikkje fåkk med kjærligheten
 

John Olav Nilsen og Gjengen - Virvelvind

Jeg vil gjerne vinne konkurransen fordi.. hvem vil vel ikke ha gratis Spotify Premium? Jeg elsker musikk, og har utrolig lyst på Spotify Premium, slik at jeg kan høre musikk på iPoden, uten reklame og uten begrensinger. Herlig! Men ettersom jeg er 15 og sliter med hardt budsjett, så har jeg ikke råd. Griper denne sjansen og håper på det beste!

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits