BulgariaHver sommer reiser jeg til Bulgaria sammen med pappa, søster og stefamilien min. Bildene ovenfor er fra forrige tur, sist sommer. Det gjør vi også i år, men til neste år, når jeg er 17, har pappa planlagt at når resten av familien flyr ned, skal jeg og han kjøre til Bulgaria.

Det er rett og slett for opplevelsens skyld. Vi skal kjøre gjennom blandt annet Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og Romania, hvis vi går for den ruten vi har planlagt. Vi får også se en helt annen del av Bulgaria, ettersom vi drar til Ravda som ligger ved Sunny Beach og Nessebar, som bare er turist-plasser, der vi er vant til å se hoteller, taxier og shoppinggater, men når vi kjører inn fra en annen side, vil vi nok se mer av Bulgaria som det u-landet det er. Fattigdom får vi nok se i flere av byene vi kjører gjennom, også i Romania og Ungarn. Noe helt annet enn vi er vant til hjemme i gode gamle Norge. Jeg gleder meg allerede!

SlitenMå forte meg, skal hive meg på sykkelen ut på trening straks. Dagen i dag har vært kjempelang, har vært på skolen, etterfulgt av matte og konferansetime, før jeg dro til byn, og nå kom jeg nettopp inn døren før jeg skal ut igjen for å trene fotball. Gleder meg utrolig mye til å komme hjem, hoppe i dusjen og så sove, før en lang onsdag står for tur.

Soft kitty, warm kitty..

Jeg har fått en liten greie for The Big Bang Theory for tiden. Jeg begynte på sesong 1 natt til i går, og nå har jeg sett 17 episoder og begynt på sesong 2. Heldigvis består serien av 5 sesonger så langt, så jeg har tidsfordriv i en liten tid til fremover. Jeg greier vanligvis ikke å se serier i mer enn fem-seks episoder. For eksempel når jeg fikk Dexter til jul. Jeg så fire episoder og ble hektet, før jeg ble syk og ikke orket å se TV, og jeg har ikke sett én eneste episode siden. Noe av det samme skjedde med House og Frustrerte Fruer.

Anbefaler The Big Bang Theory hvis du liker komedieserier. Det jeg liker med serien er at alle karakterene har egne særtrekk, og det er så mange ting du finner typisk med serien som dukker opp i flere episoder, som "Soft kitty" og de fleste andre tingene som Sheldon gjør.

Vårtegn

Merker nesten at april nærmer seg, har fått lilla blomster i hagen, og det begynner å komme "pusekatter" på trærne. Jeg er ihvertfall ekstremt klar for sommer, da Bulgaria-tur er bestilt allerede, men vi må vente til våren er gjennomført også først, med eksamener og prøver, men alikevel en ganske fin, og avslappende siste tid på ungdomsskolen. Hadde gitt opp håpet om vår når jeg våknet opp til snø utenfor ruten i dag morges, men det smeltet heldigvis i løpet av dagen.

Senere skal vi spille treningskamp mot et 97-lag. Vi taper sikkert, men det er ikke så viktig. Det er bare en treningskamp. Merker at fotball er veldig lavt prioritert for min del for tiden. Er bare et spørsmål om tid før laget blir oppløst.

18.mar.2012


/ Instagram

Har tilbragt helgen på Askøy, hos min far. Har bare brukt tid med familien, og min søster som jeg bare ser annenhver helg, og har dermed ikke blogget noe særlig. Ikke at noen begynner å grine av det heller, har jo bare typ 3 lesere. 

Denne søndagen har jeg og pappen også reist opp til farmor og farfar en tur. Vi har fått stappet i oss usunn mat og godteri, sett fotball, hørt siste sladder. Nå skal jeg bare hvile øynene noen timer, da vi har engelsktentamen i morgen, og så skal vi spille treningskamp senere. Blir en lang uke ihvertfall..

15.mar.2012


Sykt kreativt. Totalt random, dette er et bilde jeg tok for lenge siden, kun for å ordne fokus på kamera, men jeg fant ikke et annet bilde som passet inn.

Nå har jeg nettopp tatt en powernap etter en lang dag, og så skal jeg snart spise pizza med noen venner, haha. Får meg sikkert ikke ut av denne varme dynen, er så deilig å bare ligge her etter å ha sovet! Gleder meg til å sove i kveld også, faktisk. Sovegris. 

Nå, etter mattetentamen føler jeg at jeg har ferie egentlig. Har bare et par tentamnener neste uke, og så har vi ikke eksamen før i Juni. Kan sikkert poste hovedmåltentamen-oppgaven min fra mandag, om det er av interresse.

Mattetentamen

Heihei, blir et kort innlegg. Nå skal jeg nemlig straks sette meg ned og åpne matteboken. Vi har mattetentamen i morgen, og jeg har ikke åpnet en eneste mattebok siden før jul, sånn helt seriøst. Siste mattetentamen på ungdomsskolen. Ønsk meg lykke til med dét, da..
Blir en laang dag

12.mar.2012Det har vært en lang mandag. Begynte dagen med tentamen, som gikk helt greit. Slet veldig med å komme i gang, men jeg tror det ble et helt greit resutat til slutt. Da jeg var ferdig oppdaget jeg at jeg hadde selvfølgelig glemt busskortet i den andre jakken, så jeg var litt stuck på skolen. Men så fikk jeg låne penger av min snille kjæreste, så jeg kom meg.. nesten hjem.

Selvfølgelig gikk ikke bussen lenger enn til Arnatveit, så jeg måtte gå derfra og hele veien hjem siden jeg ikke hadde penger og overgangsbilletten ikke var gyldig lengre. Mamma var heldigvis en livredder og hentet meg når jeg hadde gått en halvtimes tid, og var kommet til Lone, pluss at hun hadde kjøpt kylling til meg. Bestttt ♥

Resten av dagen har jeg lagt strak. Nå har jeg sovet i en halvtime, er så utrolig trøtt, men jeg skal på trening etterpå, for første gang på to uker. Blir litt deilig, tror jeg. Hvis jeg får meg ut av denne gode joggebuksen og den varme strikkegenseren og inn i treningstights og tskjorte, da.

god natt

Nå er helgen straks over. Nå skal jeg straks hvile øynene før tentamen i morgen, og fotballtrening for første gang på to uker. Blir sliten av å tenke på at vi har mattetentamen på torsdag. Har mer lyst å lese rosablogger, pusse tennene med urin, eller gå gjennom en gymsal med legobrikker over hele gulvet. Blir godt å få den overstått ihvertfall!

God natt.

Hår og sånn

Jeg skal slutte å stritte håret en stund. Krøller er helt forferdelig, men etter å ha gått ganske mye med håret naturlig i det siste (da jeg er for lat til å gjøre noe med det om morgenen), har det blitt en vane å drite i det. Kommer sikkert til å komme krypende tilbake til den lille tingesten om en-to ukers tid, men foreløpig er det farvel.


I dag morges. Håret mitt ser faktisk bedre ut når jeg våkner om morgenen enn når jeg børster gjennom det, fordi det er så flisete. Her kommer konsekvensene av hår-strittingen frem. For dere med krøller - hold dere unna å stritte håret hver dag, hvis ikke dere også allerede har gått i fellen.

Har forresten tatt noen bilder i dag. Noen få da, solen var fremme i ti minutter. Rakk ikke å gå ut før det begynte å pøsregne, så jeg fikk bare tid til en liten photoshoot med den lille boblekulen min. 


Fine boblekulen! Skjønner ikke hvordan jeg har den enda egentlig, fikk den når jeg sikkert gikk i 2-3 klasse, og jeg har ikke vært noe sånn spesielt overvåkende eller forsiktig med den. Allikevel er den her enda! Soulmates.

 Ellers har jeg ikke brukt dagen på så mye fornuftig. Har hatt kvalitetstid med mamma. Det vil si, vi har tatt sol og shoppet. Og så har jeg sett den filmen jeg snakket om. Remember Me. Den var helt grei. Veldig trist. 

Resten av kvelden skal jeg slappe av, kanskje se enda en film. Rydde.

Lørdag

God morgen, da. Jeg våknet klokken åtte i dag morges. Tenkte det var like greit, da jeg kanskje kunne få noe ut av dagen, men så kom jeg på at jeg aldri har noe konstruktivt å bruke tiden min på likevel. Så langt har jeg altså brukt dagen på å se Løvenes Konge på Disney Channel og å drikke en halv kartong appelsinjuice. Jeg har faktisk ryddet litt også.

Resten av dagen skal jeg bruke på å drikke Pepsi Max og se filmer. Hvis ikke mamma drar meg med på noe da. Jeg føler meg sosialt tilbakestående. Jeg skal ihvertfall se Remember Me nå, som virker sinnsykt dårlig, men jeg føler jeg er den eneste i hele verden som ikke har sett den enda, så får vi se hvor lenge jeg holder ut.Jeg ser egentlig aldri filmer lengre, og jeg innbiller meg at det er det som gjør meg bitter. Så jeg har bestemt meg for å gjøre et tiltak, begynne å se filmer og lese bøker igjen. Og å blogge. 


Trenger sommer.

Helg

Er så utrolig deilig med helg. Jeg har forsåvidt hatt fri siden onsdag, da vi har hatt prøvemuntlig denne uken. Glad jeg kom opp på onsdag, og ikke i dag. Sier ikke nei takk til å bli ferdig tidlig og få langhelg. Vi har tydeligvis også norsktentamen nå på mandag, passer meg fint. Har så sykt skrivekløe for tiden. 

Nå har jeg brukt sånn en halvtime på å skrive her, bare på det lille avsnittet over. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil bruke bloggen på. Skriver jo bare bloggen for min egen skyld, men så tenker jeg alikevel at jeg ikke kan skrive det der, fordi ingen bryr seg om hva jeg skal gjøre på skolen. Vet ikke jeg. Det er et gammelt bilde. Bare to uker, men jeg syns alikevel det er gammelt. Har ingen nye bilder å dele. Det bare regner, jeg vil ikke ta nye bilder når det regner ute. Det var kanskje dumt å begynne å blogge igjen nå. Vi får se.

Har ikke noe annet å bruke hverdagen på. De to siste dagene har jeg vært forferdelig stillesittende og tiltaksløs. Jeg har vært ute i dag da. Dro til byn, selv om det regnet. Kanskje litt dumt, da jeg ikke var helt i form i morges. Men det gikk bra. Nå har vi nettopp hatt besøk av Karoline, Benedicte og Kevin. Stesøstrene mine, og Kevin er kjæresten til Benedicte. Vi har bare spist taco, og.. jeg vet ikke, vi har sett TV, de spilte brettspill. 

Nå skal jeg kanskje bort til Ylva, Håkon og Andreas. Vet ikke, det er litt sent, og jeg kan ikke være der så lenge. Blir vel en liten tur.It'd only just begun but it's over now

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeg har litt lyst å begynne med hverdagsblogging igjen. Ikke den der "dette har jeg til middag" og "dagens outfit"-bloggingen, men ihvertfall oppdatere oftere. Skrive ned tanker. Jeg har begynt å skrive dagbok, (ja jeg vet, superteit), og jeg savner å skrive til mitt lille publikum. Jeg vil begynne å ta bilder igjen. Det nærmer seg sommer, og jeg tror jeg kan ha mer positive tanker å komme med, men jeg får mer skrivekløe når jeg er lei meg. Jeg skal ihvertfall prøve å holde fast blogging gående en liten stund, så får vi se. Får ikke mange lesere uansett, men det bryr meg ikke. Forventer ikke at noen skal interessere seg for alt drittet jeg slenger fra meg i det hele tatt. Har blitt skikkelig forelsket i det gamle albumet til Adele. Adele 19. De nyere sangene hennes er fine, men de gamle er finest. Denne sangen heter "Tired", og den er en av mine favoritter, utav alle sangene hennes. Adele er ganske undervurdert, fordi hun er "populær"-artist. "Make You Feel My Love" er også en favoritt. Den er nydelig. Adele er nydelig.

KONY 2012

Jeg er sikker på at alle har hørt om Kony 2012 allerede, men jeg skriver litt om det likevel. Jeg gadd ikke å se den selv, før sent i går kveld. Trodde hele tiden det var sånn spamlink på facebook som bare idiotene trykker på sånn at linken deles automatisk. Var visst ikke det. 

Det var en video som handler om en mann, Joseph Kony. Joseph Kony er en mann som har tvunget mange tusen barn i Uganda til å gjøre ting de ikke ønsker å gjøre, og dette har foregått i 20 lange år. Han tvinger dem til å skyte folk, skyte andre barn, og sine egne foreldre. For å stoppe Joseph Kony, har hjelpeorganisasjonen Invisible Children, laget denne filmen. Formålet er å gjøre flest mulig mennesker oppmerksom på hva som har foregått i Uganda, og dermed å få arrestert Joseph Kony. 


Videoen varer i 30 minutter, men vær så snill, gi den en sjanse. Tror ikke du vil angre.

Hvis noen skulle ha dårlig tid, men likevel vil vite mer om dette, kan denne korte versjonen laget av youtuberen "nigahiga" eller Ryan Higa være av interesse. Anbefaler likevel å se den lengre versjonen i tillegg. 

Irriterer meg over kommentarer på diverse folk sine lenker der folk sier at "herregud, tror du du kan gjøre en forskjell ved å bare dele en video?". Ja, man gjør jo faktisk det. Det er jo det som er formålet til Invisible Children med denne videoen. At man skal spre budskapet, dele videoen for å gjøre Joseph Kony "berømt" for å få støtte til arrestasjon. Del videoen med familien din, venner og andre uvitende!

Tenåringer #2

 

Justin Bieber har bursdagFacebook er et ganske kleint sted å oppholde seg på i dag. Har stort sett holdt meg til twitter. Jeg hadde ikke forventet så mye statuser om det i år, ettersom One Direction ser ut til å ha "tatt over", men jeg tok visst feil. Desverre.

Jeg mistenker at de jentene gjør det for å irritere. Seriøst, de skriver jo statusene på norsk, så hadde han sett dem, hadde han ikke skjønt hva de skrev uansett. 

Men seriøst, må dere elske ham så høylytt? Kan dere ikke bare sitte hjemme, kysse på plakatene dere har av ham på rommet, uten å gi etter for trangen av å legge ut bilder av det på facebook? Kan dere ikke lage en twitterkonto relatert til ham, skrive gratulerer med dagen til ham på twitter, og erklære deres kjærlighet til ham der han faktisk har en mulighet for å se det? Vær så snill. 

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits