28.04.2012Endelig lørdag, da. Føler ikke jeg får slappet av så mye i grunn, da jeg har brukt første delen av lørdagen på Sotra for å spille fotballkamp, og skal tilbringe morgendagen i konfirmasjon til min kjære fetter. Det blir kjempekoselig, selv om jeg gruer meg til å hoppe i bunadsskoene, det kan på ingen måte sammenlignes med komforten du får av joggesko, for å si det sånn.

Jeg er allerede klar for en ny uke med skole. Har ikke så mye tid igjen på ungdomsskolen. Litt trist i grunn. Gleder meg sånn til sommeren, men tanken på at jeg snart skal forlate de ruinene av en skole, gjør meg på en eller annen måte for trist til å glede meg skikkelig. Nå er det bare siste innspurt før standpunkt og eksamen.

 

Det som skjer

Jeg har ikke sett på rettsaken. Jeg leser heller om utfallene på nettaviser, twitter, eller på nyhetssendingene. Det er ikke det at det er tungt å se på, jeg bare syns ikke noe om det å sitte og høre på hva han har å si til gode. I går var det lagt roser, dikt og lys på den blå steinen, det var fint. Fikk en følelse av samhold igjen, litt som det var over hele Norge, dagene etter 22. juli. Sender nye, varme tanker til pårørende.

Magnus Eliassen og Kråkesølv - Til dem du e glad i

19.04.2012

Har hatt mye å gjøre hele uken, så jeg er sinnsykt trøtt og lei i dag. Nå har vi ikke mer prøver osv. denne uken her, så nå er det bare å lene seg tilbake og hvile ut før en ny uke med prøver og presentasjoner.

Jeg har lagt strak allerede i en times tid, nå etter skolen, med youghurt og juice, og sett et par episoder med The Big Bang Theory. Nå skal jeg se en episode eller to til, før jeg stikker ut en tur. Er veldig klar for helg, har fredagsfølelse allerede! Skal være hjemme i helgen, første gang på lenge, føles det som i hvertfall!
Ha en fin dag, dere da.

FløyenVåknet sent i dag, tror klokken var rundt ett. Hadde så vidt åpnet øynene før jeg, pappa, Katharina og Pernille dro inn til byen for å ta en tur med Fløibanen opp på Fløyen for å gå ned igjen, da det var så fint vær. Det var ganske kaldt der oppe, men det var en grei tur, og fint å komme seg litt vekk, så vi ikke råtner på rot, som pappa kaller det.

I morgen kommer broderen på middag, og så skal han kjøre meg hjem igjen til Arna. Ferien er snart over, og det blir faktisk litt deilig å begynne igjen, må jeg innrømme.

06.04.2012

I dag har familien vært en tur nede i Skjørviken (vet ikke helt hvordan det skrives), rett nedenfor huset her, og tent bål og grillet pølser. Det har vært koselig!

Glad påsk
Min søster stjeler iPoden #1

Min søster stjeler iPoden #2

Min søster har øvd seg på å tegne hjerter. Dette, og å lukke det ene øyet mens det andre er åpent, er hennes to største svakheter.Min søster perlet et rødt hjerte i går, og gav det til meg. Hun er søt.

Har vært en lang påskeferie så langt. Koselig, men ekstremt lang. Er hos pappa i påsken. Vi har ikke så mye planer. Skal bare nyte tiden jeg får med familien her ute.

Laderen til PC-en min er forresten ødelagt. Den er levert inn, men i følge serviceinfo.nu, er den bare på vei til verkstedet. Får den sikkert ikke før etter påske. De har vel fri i dette "verkstedet" fra torsdag av, da det er helligdager helt til mandag. Blogger fra pappa sin pc, da. Bildene over er tatt med iPod. Har med kamera, men det har ikke vært ute av bagen enda. Får vel ta det i bruk, etterhvert.

Det har bare gått fire dager. Hele seks dager igjen til jeg får se min søte igjen. Sommerferien kommer til å bli grusom.

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits