Tyrkia

Sommerferien har så langt vært gørrkjedelig. Føler at nesten alle vennene mine er bortreist, og resten har jeg ikke hatt kontakt med siden skoleslutt. Reiser heldigvis til Tyrkia med verdens beste mamma på tirsdag, men det føles så dritt å bare sitte inne frem til det. Så denne uken har jeg vært mye med kjæresten, som reiste til Spania i dag, så nå er jeg litt lost for å si det sånn. Har brukt mye tid på å jogge og trene da. Lurt, ettersom vi ikke har fotballtrening i ferien, og jeg helst vil holde meg litt i form til jeg skal sprade nedover stranden i Bulgaria i august, pluss at vi har en halv sesong igjen før fotballaget går i grus. 

Jeg skulle jo egentlig ikke dra til utlandet med mamma, bare med pappa, men dukket plutselig dette her opp i facebook-feeden min:Og DET kan du jo tenke deg at jeg ville. Så jeg og mamma reiser til Tyrkia helt alene på tirsdag, og blir der en uke. Gleder meg veldig! Her er et par bilder av hotellet vi skal til, det ser utrolig fint ut!

Gleder meg! 

Farvel, ungdomsskolen

  

I går var en litt stor og fin, men litt rar og trist dag. Dagen startet i gymsalen, der de fleste var kledd opp i bunad, kjoler og dresser. Der fikk vi utdelt vitnemål, og samlet klassen for siste gang i klasserommet vårt. Så var det rett hjem, ordne hår, negler og sminke, på med kjole og alt for høye sko - det var på tide å ta et siste farvel med et samlet tiende trinn.

Det har vært tre fine år. Når jeg prøver å tenke tilbake, så husker jeg ganske lite. Åttende og niende ligger der bare som svake minner, i grunn. Jeg minnes likevel ting som klasseturer, lærere, mine første karakterer, og ikke minst alle de grusomme bildene. Det har egentlig ikke gått opp for meg at jeg er ferdig med 10D. Det er så rart å tenke på, at mennesker jeg har hatt rundt meg fem dager i uken i tre år, ikke skal være der mer. Er jeg heldig, så får jeg hilst på noen av dem på gaten, et par ganger i uken. Jeg kommer i hvertfall til å savne dem alle, i hvertfall litt. Akkurat nå er det bare å ta farvel med den fasen av livet, og ta i mot den neste sammen med nye venner og ny skole. Får finne på noe med gamle klassekamerater i sommer!

Eksamen

Sist jeg skrev var vi akkurat ferdig med skriftlig eksamen i matematikk, og i dag kom over halvparten av trinnet opp i muntlig. Jeg var ikke en av dem, som betyr at jeg kommer opp på onsdag. Har en sterk, ekkel magefølelse på at det blir spansk på meg. Utrolig uflaks da, i såfall. Spansk på prøvemuntlig, matte på skriftlig eksamen, og så spansk igjen på muntlig eksamen.. Dersom jeg nå kommer opp i spansk, er jeg ihvertfall utrolig glad for at jeg også fikk det på prøvemuntlig. Er litt ekstra forberedt på samtaledelen, og så vet jeg hva jeg skal gjøre annerledes enn sist, og hva jeg skal fokusere på for å få høyest mulig karakter. Så jeg har jo en liten fordel der. Tror det går greit uansett, men jeg kjenner at jeg er klar for å bli ferdig.


Sosialt. Prøver å lese meg litt opp på spørsmålene jeg risikerer å få i samtaledelen, men det er ikke så lett å sette seg inn i en oppgave du ikke har fått bekreftet om du får. Nå skal jeg slappe av litt og se noen episoder av How I Met Your Mother, før jeg forhåpentligvis skal på trening, selv om halve fotballaget har kommet opp i eksamen i dag.

 

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits