Tyrkia - dag 2

I dag har vi vært på stranden hele dagen, og jeg ble selvfølgelig solbrent, som alltid. Lærer seriøst aldri, hahaha. Har blitt solbrent hver gang jeg har vært i syden siden jeg dro for første gang da jeg var 7 år. Ellers koser jeg meg veldigveldig, samtidig som jeg gleder meg litt til å reise hjem igjen på tirsdag. Ikke fordi det bare er to dager til jeg får se kjæresten igjen da, for første gang på to uker, altså. :):):)

Tok med kameraet til stranden, men jeg glemte det nesten helt, så jeg tok ikke så sykt mange bilder. 


Døde litt innvendig når jeg så dette her spasere over stranden foran meg. Fint sted å lufte hesten din, liksom.


Har sånn ti bilder av mamma som ligger og leser mens hun soler seg, også fra i går. Hun så igjennom alle bildene i stad, "ser ut som om jeg ikke gjør annet enn å lese, jo!"


Føler jeg har drukket mer cola i dag enn jeg vanligvis gjør på ett år.Måtte retusjere en liten gutt ut av dette bildet, for at det skulle se mer romantisk ut, hahaha. Er ikke så vanskelig å se hvor..

Da skal jeg snart finne sengen, er ganske utbrent. Og solbrent. He-he.

Tyrkia - dag 1

Jeg og mamma dro klokken halv 5 i dag morges, og har ikke fått noe særlig søvn på øyet siden. Nå har vi nettopp kommet opp på rommet etter middagsbuffeten, og er begge ganske utslitte. Nå er vi klar for senga, før vi skal til stranden i morgen. 

Har tatt et par bilder i dag, kan vise dere et par av dem.


Litt av rommet vårt. Helhetlig er det kjempefint her, bare fine, friske farger.


Fine mamma!
Jukset kanskje litt før vi dro.


Fine utsikten vår fra verandaen. Ligner litt på Norge på dette bildet i grunn.


Sunn mat er jo viktig. Klarte ikke å spise noe særlig middag, fordi jeg spiste en hel pose med chips. Til mitt forsvar var den veldig god..

Blogger egentlig bare om dette for å dele bilder, og få ned litt minner svart på hvitt. Blogger sikkert mer en annen dag med nye bilder, kanskje i morgen?

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits