Bokeh ~ Bergen by

Yiah, for dere tilbakestående lesere som ikke holder dere oppdatert på en dritt, så kan jeg fortelle at det var 11.11.2011 i dag/går. Jeg har brukt den minneverdige dagen på å spy, skrive statuser på facebook, og gått litt i byen med Matilde og svidd hull i bankkortene våre. 

Vi har langhelg. Ikke at den er så lang. Den er vel ca like lang som k... nei, glem det. I morgen er det lørdag. Jeg skal bruke lørdagen på å styrte Pepsi Max og lære mormor om facebook. Jeg er et facebookforbilde for henne. Det er jo forsåvidt forståelig. Hallo.I would soo do me. Kan jo kanskje lære henne litt om twitter i samme slengen. For alle twitrere som venter på å slå igjennom: hemmeligheten er å holde seg saklig, upersonlig og morsom. Sjarmerandes humor slår til. Det er ikke uten grunn at jeg har hele 149 followers.


Nå har jeg så forbanna lyst på Pepsi Max at jeg kunne spist et menneske for å få det. Nei, det hadde blitt dumt. Jeg er snart så dehydrert at jeg kunne tørket inn. Har bare melk. Og saft. Og begge har sannsynligvis gått ut på dato. Konge.

Vi snakkes, bloggen. Hvem er det jeg prøver å lure
 

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits