Kjedebrev

Advarsel, dette innlegget ble skrevet i et forsøk på å roe ned sinnet mitt. Jeg endte egentlig bare opp med å legge fra meg pcen i frustrasjon, med innboksen full av "send dette videre til 100 personer, ellers vil moren din dø i morra."

Okei, hva er egentlig greien med kjedebrev på facebook og alle andre steder for den saks skyld? Jeg trodde på dem når jeg var 11, men etter å ha ignortert 2569 av dem og fremdeles overlevd uten spøkelser ved sengekanten klokken 00:00, eller mine døde foreldre i stuen neste morgen, har jeg innsett at jeg var en forbanna IDIOT når jeg var 11. Og fremdeles er det folk på min alder som reposter det shittet der over alt. Skaff dere en jævla hjerne, vær så snill.

Folk som fremdeles poster kjedebrev er de samme folka som blir i ekstase når de finner ut at de er besøkende nummer 100 000 000 på youdumbassidiotnoonelikesyouanyway.net. 


Jeg poster aldri kjedebrev. Ser du en morder-kjerring ved sengekanten min kanskje? Ja? Lol, jeg har tegnet henne i paint, din kronidiot. 

Hvis du videresender dette innlegget til 15 venner skal jeg personlig grisebanke deg.

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits