Justin Bieber har bursdagFacebook er et ganske kleint sted å oppholde seg på i dag. Har stort sett holdt meg til twitter. Jeg hadde ikke forventet så mye statuser om det i år, ettersom One Direction ser ut til å ha "tatt over", men jeg tok visst feil. Desverre.

Jeg mistenker at de jentene gjør det for å irritere. Seriøst, de skriver jo statusene på norsk, så hadde han sett dem, hadde han ikke skjønt hva de skrev uansett. 

Men seriøst, må dere elske ham så høylytt? Kan dere ikke bare sitte hjemme, kysse på plakatene dere har av ham på rommet, uten å gi etter for trangen av å legge ut bilder av det på facebook? Kan dere ikke lage en twitterkonto relatert til ham, skrive gratulerer med dagen til ham på twitter, og erklære deres kjærlighet til ham der han faktisk har en mulighet for å se det? Vær så snill. 

Ferie?

Så var det høstferie. Fredagen før ferier. Det er de dagene jeg har minst lyst til å logge inn på facebook, uansett hvor lang ferien er. Det er vel kanskje verst om sommeren, men her er sånn ca 10% prosent av alle statusene i feeden min som inneholder ordet "høstferie:Du kødder.. Vel, for meg består høstferie egentlig bare av soving, spising og lekser. Litt som en vanlig ukedag, bortsett fra at jeg ikke blir tvunget ned på en hard trestol i et rom med 20 kuldegrader i 6 timer. Noen visse lærere liker å gjøre livet enda vanskeligere ved å plassere en matteprøve i første time, mandagen etter høstferien. Amen for det da.

Misforstå meg rett, jeg elsker ferier. Men dette er ikke ferie, dette er som prøvetid fra fengsel. Ferien er nok over før jeg får åpnet den forbannede matteboken, og vips, der sitter jeg under prøven neste mandag, som et spørsmålstegn og regner ut sannsynligheten for at jeg kan grave min egen grav. 

Det verste med ferien er vel egentlig neste søndag, når facebook er full av dette her: 
Hvordan er ditt forhold til "korte ferier"?

+ Legg meg til som venn
Her skal du skrive inn profilteksten din ;)

Design er laget av supertjej ©
hits